Výjimečné filmy z nových programů FranklinCovey oslnily a získaly několik ocenění

Společnost Franklin Covey Co. a její partnerská filmová produkční společnost Kaleidoscope Pictures obdržely dohromady 29 vyznamenání za filmy ke svým posledním dvěma programům rozvoje lídrů a leadershipu.



Oceněné filmy pocházejí z produkce společnosti FranklinCovey patří k novým řešením v oblasti rozvoje leadershipu, programu 4 základní role lídrů a programu Find Out Why (Zjistěte PROČ – klíč k úspěšné inovaci, pro český a slovenský trh se program bude připravovat v roce 2019/2020).

„Máme obrovskou radost, že můžeme toto prestižní ocenění sdílet s produkční organizací Kaleidoscope Pictures, naším dlouhodobým váženým partnerem,“ uvedl Adam Merrill, výkonný viceprezident pro inovace ve společnosti FranklinCovey. „Za poslední rok jsme udělali na přípravě nových programů obrovský kus práce. Naše materiály jsme nabídli držitelům licence All Access Pass. Jsou tedy neomezeně k dispozici a klienti se tak mohou k obsahu znovu a znovu vracet a pomocí filmů nebo celých vzdělávacích modulů nasát efektivní principy do hloubky. Uživatelé, kteří už naše filmy a příslušné programy shlédli, je hodnotí jako přesvědčivé, přínosné a cenné pro rozvoj týmů a lídrů.“

Sbírku 29 cen pro společnost FranklinCovey tvoří: 16 cen Communicator, tři ceny CINE pro finalisty a deset cen Telly. Filmy byly oceněny v kategoriích Školení, Využití animace, Motivační video, Dokument, Školení a vzdělávání zaměstnanců nebo zákazníků, Střih, Použití hudby, Image společnosti a Biografie.

 

Celá tisková zpráva

Další články