Rozvojové programy a semináře pro veřejnost 2017

Jak vaši lidé přispívají k dosažení společných cílů?

Naplnění cílů, kterých nelze dosáhnout beze změny chování lidí, bývá často nejnáročnější výzva, jíž společnosti čelí. Zaměříte-li se na postoje a chování lidí, bude-li cíleně vytvářet prostředí s vysokou mírou důvěry, dosáhnete vyššího zapojení lidí, vyšší výkonnosti a budete snáze realizovat vaše klíčové strategie, zavádět změny a dlouhodobě naplňovat cíle.

Vyberte si pro sebe nebo pro svůj tým některý z našich programů. Ať už potřebujete program osobního vedení a efektivity, rozvoj lídrů, nebo seminář zaměřený na time management či prezentační dovednosti, termíny pro rok 2017 jsou již k dispozici. 

Otevřené semináře jsou vhodné pro veřejnost i pro jednotlivce z různých firem v případech, kdy neplánujete firemní program nebo si chcete vyzkoušet, jak by seminář vyhovoval vašim potřebám.

V našich programech se zaměřujeme především na změny myšlení a chování lidí, protože ty jsou základem nezaměnitelné firemní kultury – rozhodující konkurenční výhody každé společnosti.

 

Otevřené semináře 2017

 

OSOBNÍ VEDENÍ A EFEKTIVITA

7 návyků skutečně efektivních lidí
Nejnovější program je základem pro vedení sebe sama
a vytváření kvalitních vztahů. Přináší změny v přístupu k řešení problémů, spolupráci a efektivnímu fungování celé organizace. 
(2 + 2 dny + realizační workshop)

ROZVOJ LÍDRŮ

Leadership
Program posiluje efektivitu a důvěryhodnost lídrů, umožňuje jim rozšiřovat sféru vlivu a rozvíjet kompetence potřebné pro vedení lidí.
(2 + 2 dny + realizační workshop)

ZVÝŠENÍ PRODUKTIVITY

5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu
Time & life management 21. století: jak se rozhodovat, čemu věnovat čas, pozornost a energii; zvládání stresu, předcházení syndromu vyhoření.
(1 den)

Prezentační výhoda
Seminář rozvíjí schopnosti přesvědčivě komunikovat s druhými lidmi, ať už se jedná o jednu osobu, nebo o stovku posluchačů, tváří v tvář, nebo virtuálně.
(2 dny)

 

Kompletní nabídka programů a termínů

Nevyhovují vám termíny a uvažujete o programu pro větší skupinu lidí? Nabízíme vám krátké představení formou pravidelných inspirativních setkání nebo prezentaci pro zástupce vaší společnosti. Kontaktujte nás.

Další články