Proč a jak podporovat proaktivní chování vašich lidí?

Inspirativní snídaně pro pracovníky HR

 

 

 

Převzít zodpovědnost za vlastní život. Být zodpovědný za své chování, výsledky a růst. Kdo by nechtěl takové zaměstnance?

Je-li zaměstnanec proaktivní, nečeká na zadání úkolů, vědomě si volí své jednání, soustředí se na to, co může udělat a ovlivnit, vzniklé problémy řeší sám v rámci svých kompetencí, předchází konfliktům, v krizových situacích nesvádí vinu na druhé. Uvědomuje si také zodpovědnost za své zdraví, má méně absencí a chápe svoji roli v procesu motivace.

Lze si proaktivní zaměstnance vychovat? Co můžete jako zaměstnavatel udělat pro vytvoření důvěryhodného prostředí, které bude v lidech podporovat proaktivní chování? Jak předejít tomu, aby pasivita, neochota převzít iniciativu a zodpovědnost negativně ovlivňovaly komunikaci, výkonnost firmy, motivaci lidí, jejich fluktuaci a nemocnost? 

Přijďte načerpat inspiraci

Přijďte s námi diskutovat na téma proaktivita. Nabídneme vám ochutnávku našich programů a ukázku řešení zaměřených na proaktivní chování a náš host se s vámi podělí o své zkušenosti z praxe. Hostem setkání bude náš klient, ředitel společnosti SCHOTT Flat Glass ČR, s. r. o., pan Jerzy Marcin Macko. Seznámí vás s kroky, kterými podnítil zvýšení iniciativy, zapojení a samostatnosti zaměstnanců. Změny vyústily v transformaci firemní kultury a přinesly vyšší zodpovědnost lidí, jiný přístup k řešení problémů, lepší komunikaci a zvýšení efektivity i motivace.

Setkání proběhne: 
22. 2. 2018, 9.00 – 12.00 hod.
Holiday Inn Brno, Křížkovského 20, Brno


Počet míst je omezen. Vstupné je 400 Kč, účastníky čeká malý dárek.
Akce je určena pro HR ředitele, specialisty a osoby zodpovědné za rozvoj a vzdělávání zaměstnanců.  

Registrovat se můžete zde.

Nabízíme také jednodenní worskhop Proaktivita, nejbližší termín je 10. 4. v Praze.

Další články