Darujte pod stromeček osobnostní rozvoj

Hledáte dárek, jehož hodnota nepomine? Umožněte svým blízkým nebo zaměstnancům dosahovat skvělých a zároveň udržitelných výsledků. 

Věnujte jim účast na semináři a pomozte jim k lepší rovnováze, spokojenosti v práci i osobním životě a k naplnění cílů, na kterých jim nejvíce záleží.  


hlava padla na PCVětšina z nás je v dnešní době vystavena většímu tlaku a přívalu podnětů i požadavků než kdykoli dříve. Naše kalendáře jsou plné, seznamy úkolů se rozrůstají, moderní technologie ovládají nás, místo toho aby nám pomáhaly… Zastavit čas nedokážeme, ale díky správným rozhodnutím můžeme snížit stres tím, že budeme uvážlivě vybírat, čemu věnujeme svůj čas, pozornost a energii.

Chcete-li druhým pomoci předejít přetížení, ztrátě energie i motivace a syndromu vyhoření, darujte jim účast na semináři osobnostního rozvoje.

Jednodenní seminář 5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu umožní účastníkům osvojit si dovednosti, díky kterým budou schopni lépe rozpoznat, co je skutečně důležité, zaměřit se na to a udržovat si při tom dostatek energie.

Program se opírá o moderní vědecké poznatky z výzkumu mozku, o zkušenosti neurologů a rady dalších odborníků.

Informace 

Termíny seminářů 5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu pro rok 2018 naleznete zde.

Cena při zakoupení dárkového poukazu do 31.1. 2018 je 7 900 Kč bez DPH. Do poznámky v přihlášce uveďte kód 5CH0118.

V případě zájmu o jiné termíny nám napište na info@franklincovey.cz

Jako dárek můžete vybrat kterýkoli z našich dalších otevřených seminářů. Rádi vám vystavíme dárkový poukaz.

Další články