FranklinCovey představuje nové řešení rozvoje lídrů

TISKOVÁ ZPRÁVA

Společnost FranklinCovey představuje celosvětové turné FranklinCovey On Leadership: What sets great leaders apart (FranklinCovey o leadershipu: co odlišuje skvělé lídry).



Cílem turné je představit nové programy FranklinCovey v oblasti rozvoje lídrů na všech úrovních v organizaci.

Zahajujeme turné FRANKLINCOVEY ON LEADERSHIP (FranklinCovey o leadershipu). Počínaje lednem zavítáme do více než 50 měst v Severní Americe, Spojeném království, Irsku a Austrálii. Celosvětové turné pak bude pokračovat v dalších zemích po celém světě, včetně České republiky a Slovenska.

Na akci FranklinCovey On Leadeship budou představena nejnovějších řešení společnosti FranklinCovey v oblasti rozvoje leadershipu: The 6 Critical Practices for Leading a Team 
(6 klíčových kompetencí pro vedení týmu) a The 4 Essential Roles of Leadership (4 základní role lídrů). Dva roky se společnost FranklinCovey věnovala vývoji nových programů, které zpracovávají výzvy, jimž lídři na jednotlivých úrovních vedení v dnešní době čelí.

Chcete-li vědět více o připravovaném řešení rozvoje lídrů nebo se zúčastnit představení nového programu, napište nám: leadership@franklincovey.cz

Celá tisková zpráva

Další články