Cena Training Magazine Network Choice Award 2020

Společnost Franklin Covey Co. se zařadila mezi vítěze prestižního ocenění Training Magazine Network Choice Award pro rok 2020 v kategorii rozvoj leadershipu.

FranklinCovey byla na základě svých řešení, nástrojů a služeb v oblasti rozvoje leadershipu vyhlášena magazínem Training vítězem prestižní ceny 2020 Training Magazine Network Choice Award v kategorii rozvoj leadershipu.  

Training Magazine Network (TMN) je bezplatná platforma zaměřená na školení, vzdělávání a rozvoj, která svým členům nabízí neomezený přístup 24/7 k bezplatným školicím nástrojům, webinářům a dalším cenným zdrojům. Komunita TMN patří k výrazným hlasům v oblasti vzdělávání. Magazín Training se proto rozhodl využít odborných znalostí a zkušeností této komunitní sítě a nabídnout všem svým uživatelům tipy na „osvědčené produkty“ – zejména nyní během pandemie, kdy jsou organizace nuceny přesměrovat se na virtuální školení. Vyzval tedy členskou základnu TMN čítající více než 172 000 členů, aby hlasovala pro partnery z řad dodavatelů, kteří podle nich nabízejí nejefektivnější nástroje a řešení pro jejich práci, a to v těchto šesti kategoriích: nástroje, obsah/rozvojové programy, gamifikace, rozvoj leadershipu, studijní portál /systém řízení výuky (LMS) a měření/hodnocení.

Celkem 2 946 respondentů udělilo 6 441 hlasů 459 společnostem. „Jelikož je toto teprve druhý ročník ocenění Training Magazine Network Choice Award, potěšilo nás, že byl počet hlasů a respondentů dvojnásobný,“ uvedla vydavatelka magazínu Training, Lori Gardnerová. „Letos bylo obzvláště důležité sdílet ve vzdělávací komunitě produkty a nástroje, které pomáhají lidem v jejich práci. A stejně tak najít pozitivní způsob, jak ocenit dodavatele, jako je společnost FranklinCovey, kteří se dokázali rychle přizpůsobit novým potřebám.“

Celá tisková zpráva

Další články