7 návyků pro děti také ve slovenštině

Inspirativní knížka od Seana Coveyho, syna autora 7 návyků skutečně efektivních lidí, Stephena R. Coveyho. Publikace pro všechny rodiče, kteří chtějí, aby si jejich děti osvojily správné hodnoty a učily se žít v souladu s principy. Od září také ve slovenském jazyce!

Roztomilé postavičky z vesnice Sedm Dubů a jejich zábavné příběhy seznamují děti s nadčasovými principy. Každý ze sedmi příběhů názorně ilustruje jeden ze sedmi návyků (Stephen R. Covey). Děti se v jednotlivých kapitolách dozví, že lepší je sám převzít odpovědnost za vlastní život, jak jít za svými cíli, proč se vyplácí pravidlo „nejprve práce a potom zábava“, jak myslet a jednat, aby každý mohl vyhrát, k čemu je důležité umět správně naslouchat druhým, že společně lze dokázat více a proč žít vyváženým životem. 

V „Okénku pro rodiče“ autor přidává ke každému příběhu svou zkušenost a přináší návrhy, jak s dětmi o příběhu hovořit a jak u nich příslušný návyk rozvíjet. 

Ať už se děti ztotožní s medvědem Dobrákem nebo veverkou Sofií Sečtělou, určitě naleznou v některém z hlavních hrdinů i něco ze sebe samých. Úkoly pro děti vedou malé čtenáře a posluchače k tomu, aby se zamysleli nad tím, co sami mohou dělat jinak a lépe. To vše dětem umožní začít využívat 7 návyků ve vlastním životě. 
7 návyků se opírá o účinné principy, jenž učinily život mnoha generací bohatším – o principy, jakými jsou odpovědnost, plánování, úcta k druhým, týmová práce a rovnováha. Tato prověřená filozofie je nyní dostupná nejenom dospělým, ale i dětem.  
Kniha ve slovenském jazyce bude k dispozici od poloviny září 2019. Českou verzi najdete již nyní ve většině knihkupectví nebo v našem e-shopu.

Další články