Odstartovali jsme realizaci nových programů rozvoje lídrů

Programy 6 klíčových kompetencí pro vedení týmu a 4 základní role leadershipu rozšířily naši nabídku pro začínající manažery a týmové lídry i manažery ve středních a vyšších pozicích. Jsme připraveni vás s nimi seznámit a pomoci pozvednout úroveň leadershipu ve vaší firmě. 

 

Přípravy nových programů tentokrát probíhaly ve zkrácených termínech, protože jsme je chtěli co nejdříve představit českým a slovenským zákazníkům. Podařilo se nám dokonce být první pobočkou FranklinCovey v Evropě, která je uvedla na trh. Dnes máme za sebou sérii neveřejných představení v Praze, Brně a Bratislavě a úspěšné první realizace firemních i otevřených seminářů.


6 klíčových kompetencí pro vedení týmu

6 klíčových kompetencí pro vedení týmu6 klíčových kompetencí pro vedení týmu je jednodenní seminář pro nově jmenované teamové lídry a liniové manažery, kteří potřebují základy leadershipu, dále pro aspiranty na tyto pozice i pro stávající manažery, jimž tyto dovednosti osvěží nebo ukáže vhodné vodítko pro efektivní vedení týmu. Seminář se zaměřuje na šest klíčových oblastí, které pomohou lídrům dlouhodobě úspěšné vést svůj tým.

materiály cz

Nahlédněte do materiálů pro účastníky

 

 

4 základní role leadershipu

4 základní role leadershipu4 základní role leadershipu je rozvojový program vhodný pro lídry a manažery ve středních a vyšších vedoucích pozicích. Poskytne jim základy efektivního leadershipu a vede je k naplňování čtyř rolí, které jim umožní dosáhnout společného úspěchu.

materiály 4r leadershipu cz

Nahlédněte do materiálů pro účastníky

 

Oba programy nabízíme jako otevřené i firemní semináře. Jsou také součástí licence 
All Access Pass, kterou doporučujeme jako řešení pro firmy, jež chtějí systematicky a efektivně rozvíjet své zaměstnance.

 

Seznámení s novými programy

Na podzim pokračujeme v dalších neveřejných představeních. Připojte se k celosvětovému turné FranklinCovey On Leadership:

17. 10. 2018 v Praze a 23. 10. 2018 v Brně


Máte-li zájem se zúčastnit, napište nám, případně si vyžádejte nezávazné představení programů ve vaší organizaci: leadership@franklincovey.cz.

 NP LD Praha_koláž 3

 

 

Další články