Nové programy FranklinCovey pro rozvoj lídrů poprvé v České republice.

V rámci světového turné FranklinCovey k leadershipu jsme v Praze a v Brně představili naše dva nové programy: jednodenní seminář 6 klíčových kompetencí pro vedení týmu a třídenní program 4 základní role leadershipu.

 

 

Na setkání s hosty z řady organizací jsme hovořili také o tom, jak důležitá je role lídrů v první linii, jakým výzvám čelí manažeři ve středních a vyšších pozicích, kdy je potřeba lídry rozvíjet a jaké myšlení a jednání různé pozice vedení vyžadují.

 

Přečtěte si článek Čtyři klíčové znaky výjimečných lídrů

 

Nové programy rozvoje lídrů

6KK_schema6 klíčových kompetencí pro vedení týmu

Seminář 6 klíčových kompetencí pro vedení týmu přináší novým lídrům a začínajícím manažerům stěžejní dovednosti a nástroje pro práci s lidmi, vedení a využívání jejich potenciálu. Seminář je sestaven z osvědčených řešení FranklinCovey. 

 

4R schéma4 základní role leadershipu

Pokud lídři vědomě usilují o naplňování čtyř základních rolí při vedení sebe i svých týmů, pokládají tím základ efektivního leadershipu, který jim umožní dosáhnout společného úspěchu. Program 4 základní role leadershipu poskytuje jedinečný rámec pro rozvoj lídrů v tom, kým jsou (posiluje charakter) i co dělají (rozvíjí způsobilost). 

 

Oba programy nabízíme jako otevřené i firemní semináře. Jsou také součástí licence
All Access Pass, kterou doporučujeme jako řešení pro firmy, jež chtějí systematicky a efektivně rozvíjet své zaměstnace. All Access Pass umožňuje neomezný roční přístup k programům FranklinCovey v různých formátech – jako kurzy s vyškoleným interním lektorem, on-line či jako digitální lekce pro sebevzdělávání a mikroučení.

Tisková zpráva ke světovému turné FranklinCovey On Leadeership

 

Máte-li zájem zúčastnit se dalšího neveřejného představení nových programů, nebo
o jejich nazávaznou prezentaci ve vaší společnosti, napište nám: 
leadership@franklincovey.cz

Další články