Portál Jhana zaměřený na mikroučení pro manažery a lídry je nyní součástí FranklinCovey

Společnost Franklin Covey Co. získala vzdělávací portál Jhana, který se zaměřuje na vytváření a šíření inovativního obsahu a studijních materiálů určených pro sebevzdělávání manažerů a lídrů.



Tato strategická akvizice rozšíří nabídku materiálů a nástrojů pro rozvoj v oblasti leadershipu v rámci licence FranklinCovey All Access Pass.

Akvizice proběhla v polovině roku 2017 a nyní se portál Jhana stal součástí vzdělávacího portálu společnosti FranklinCovey All Access Pass, jehož nová verze v šestnácti světových jazycích byla spuštěna 1.3. 2018.

Společnost Jhana nabízí inovativní vzdělávací metodou, tzv. mikroučením, koncipovanou podporu rozvoje manažerů na všech úrovních. 

Díky této metodě se manažeři mohou soustavně vzdělávat, kdykoli a kdekoli se připojí k internetu, sami si určovat termíny a témata, vracet se k nim a případně je zapracovat do stávajícího firemního rozvojového programu. Tento způsob zjednodušuje učení a transformuje jej do současného digitalizovaného světa, je efektivní a použitelný pro každého s potřebou osobního či odborného růstu. Je vytvořen s cílem spojit e-learning s érou mobility.

Důkladný průzkum a přístup společnosti Jhana orientovaný na manažery jsou zárukou toho, že má bezkonkurenční přehled o každodenních potřebách a výzvách, které manažeři řeší, i o tom, jak se vlastně chtějí učit. Manažeři, kteří portál Jhana využívají, ho připodobňují k virtuálnímu mentorovi, který nabízí praktické vedení a příklady z reálného života, které jsou přínosné, motivující a dostupné non-stop. Společnost Jhana byla založena v roce 2011 a pomáhá tisícovkám manažerů ve 25 zemích.

Bersin by Deloitte, přední HR analytická a průzkumná společnost nedávno napsala: „Společnost Jhana je nový průlomový hráč na poli rozvoje leadershipu… rychle rostoucí společnost, která nabízí nástroje, videa, články a online podporu pro nové týmové manažery. Manažeři využívají nástroje na portálu Jhana k rychlému vyhledání toho, co potřebují, stáhnou si článek, tipy, postup nebo nějaký nástroj a vrátí se ke své práci. Tento typ integrovaného učení nabývá v dnešní době na důležitosti, protože pracovníci jsou zahlceni příliš mnoha e-maily a schůzkami. (HR Technology Disruptions for 2017: Nine Trends Reinventing the HR Software Market).

Celá tisková zpráva

 

Ukázka z Jhana

Ukázka z Jhana

 

Ukázka z Jhana

Další články