Podzimní termíny otevřených seminářů

Vyberte si pro sebe nebo pro svůj tým rozvojový program z nabídky našich podzimních termínů. Otevřené semináře jsou vhodné pro veřejnost i pro jednotlivé pracovníky z různých firem v případech, kdy neplánujete firemní školení pro ucelenou skupinu.


Naplnit cíle, kterých nelze dosáhnout beze změny chování lidí, bývá často nejnáročnější výzva, jíž společnosti čelí. Ve FranklinCovey pomáháme organizacím měnit postoje jejich lidí a firemní kulturu, aby dosáhly trvalé změny a mohly úspěšně realizovat vytyčené strategie.

Naše programy lidem odkrývají nové přístupy a budují nové dovednosti. Klademe velký důraz na implementaci poznatků do každodenního života. Obsah programů i nástroje pro účastníky umožňují okamžité zavádění do praxe a jsou předpokladem dlouhodobých výsledků.  

Stáhněte si v PDF

OSOBNÍ VEDENÍ A EFEKTIVITA

7 návyků skutečně efektivních lidí

Nejnovější program je základem pro vedení sebe sama a vytváření kvalitních vztahů. Přináší změny v přístupu k řešení problémů, spolupráci a efektivnímu fungování celé organizace. (2 + 2 dny + realizační workshop)

ROZVOJ LÍDRŮ

Leadership

Program posiluje efektivitu a důvěryhodnost lídrů, umožňuje jim rozšiřovat svoji sféru vlivu a rozvíjet kompetence potřebné pro vedení lidí. (2 + 2 dny + realizační workshop)

ZVÝŠENÍ PRODUKTIVITY

5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu

Time & life management 21. století: jak se rozhodovat, čemu věnovat čas, pozornost a energii; zvládání stresu, předcházení syndromu vyhoření. (1 den)

Prezentační výhoda

Seminář rozvíjí schopnosti přesvědčivě komunikovat s druhými lidmi, ať už se jedná o jednu osobu, nebo o stovku posluchačů, tváří v tvář, nebo virtuálně. (2 dny)

Nabídka všech programů a aktuální termíny


Nevyhovují vám termíny a uvažujete o programu pro větší skupinu lidí? Nabízíme vám krátké představení formou pravidelných inspirativních setkání nebo prezentaci pro zástupce vaší společnosti. Kontaktujte nás.

Další články