Otevřený seminář 5 ROZHODNUTÍ PRO VÝJIMEČNOU PRODUKTIVITU – 22. 11. 2016

Věnují vaši lidé pozornost těm správným prioritám? Nebo jsou zavaleni naléhavými požadavky, hasí požáry a na strategické úkoly jim nezbývá čas?

Neustálý příval nových informací, další požadavky, vyrušování, soupeřící priority a nejasná komunikace… Určitá míra stresu může povzbuzovat, avšak pokud stres trvá příliš dlouho, může nám začít škodit, krást energii a ničit naše tělo i mozek. Proto je důležité mít systém, na základě kterého budeme jasně volit priority a osvojovat si návyky, jež nám pomohou udržovat si fyzickou i mentální energii. Jinak nás lavina úkolů, podnětů a všeho, co se na nás valí, „pohřbí zaživa“.

Společně s předními odborníky na výzkum mozku jsme identifikovali pět rozhodnutí, která mají zásadní vliv na výkonnost každého z nás. Budete-li se jimi důsledně řídit, lépe zvládnete stres, dosáhnete vyšší efektivity, produktivity a skvělých výsledků.

ppt33

Jednodenní seminář 5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu je vhodný pro každého, kdo chce do svého života vnést rovnováhu, naučit se říkat „ne“ nedůležitým věcem a dosahovat osobních i pracovních cílů.

Seminář vám poskytne dovednosti a postupy, které vám pomohou:  

  1. Správně se rozhodovat o tom, co je a co není důležité, co pro vás má podstatný přínos, a co nikoli.
  2. Zaměřit pozornost na to, co je opravdu podstatné.
  3. Hospodařit s vlastní energií tak, abyste jí měli dostatek k dispozici pro naplnění cílů, na kterých vám skutečně záleží.

 

Podívejte se na videa ze společností Microsoft a Halton, kterým se podařilo zvýšit produktivitu i spokojenost zaměstnanců.

     

 

Prospekt k semináři

Termín: 22. 11. 2016  
Místo: školicí středisko Dýšina u Plzně
Délka trvání: jednodenní seminář 
Lektor: Ondřej Komanec
Cena jednodenního semináře: 8 500 Kč bez DPH. 


PŘIHLÁSIT SE

Otevřené semináře jsou určeny pro pro veřejnost i pro jednotlivé pracovníky z různých firem. Pro zástupce firem jsou vhodné v případě, kdy si chcete vyzkoušet, jak by daný seminář vyhovoval potřebám vašeho týmu či vaší firmy, nebo když neplánujete firemní školení pro ucelenou skupinu.

Další články