Kniha 4 disciplíny realizace byla vyhlášena jako jedna z nejlepších obchodních knih všech dob

Kniha 4 disciplíny realizace pojednává o tom, „co“ ve firmách rozhoduje o úspěšném naplnění strategií a cílů. Popisuje také, „jak“ postupovat, abychom vytyčených cílů dosáhli ne jednou, ale abychom jich dosahovali znovu a znovu. 

 

Pro většinu firem není problém stanovit skvělou strategii, ale je obtížné ji beze zbytku naplnit. Nízká míra či neschopnost realizace je všeobecný problém, který patří mezi největší výzvy současného podnikatelského prostředí. A kniha 4 disciplíny realizace se právě tomuto tématu věnuje. 

V publikaci najdete četné příklady společností, kterým se daří realizovat strategie. Přečíst by si ji měl každý manažer a lídr, který vede tým nebo firmu. 

4DX obálka knihy
Kniha odborníků společnosti FranklinCovey a autorů Chrise McChesneyho, Jima Hulinga a Seana Coveyho vyjde v českém jazyce na podzim 2019.

Metodikou realizace se zabývá proces
4 disciplíny realizace a nástroje pro její zavedení v týmu či ve firmě nabízí Operační systém 4DX OS.  

Hodnocení zveřejnil přední světový portál BookAuthority zaměřený na recenze odborných knih.  

 

 

BookAuthority hodnotí a vyhlašuje nejlepší knihy s tématy obchodu, podnikání a osobního rozvoje a publikace z dalších oblastí populárně-naučné literatury na základě veřejných zmínek, doporučení a zkušeností čtenářů. 

 

Máte-li zájem o knihu již nyní, napište nám a rezervujte si první výtisky.

Pokud byste se chtěli seznámit s metodikou realizace cílů a strategií a získat praktický manažerský nástroj pro její zavedení ve vašem týmu či firmě, zúčastněte se dvoudenního semináře pro veřejnost 4 disciplíny realizace.

Pozvánka na seminář 5. – 6. 12. 2108

Další články