Jak se žije a pracuje interním lektorům FranklinCovey?

„Vést semináře uvnitř firmy nám dává úplně jiné možnosti. Máme prostor vnášet na seminář situace ze života firmy, nebo naopak dotýkat se témat ze školení na našich poradách…“ Robert Zatloukal, interní lektor ve společnosti RPC Promens Zlín.

 

V září jsme se sešli společně se všemi interními lektory FranklinCovey v České republice. Interní lektoři jsou trenéři našich klientů, kteří jsou vyškoleni a certifikováni k tomu, aby předávali know-how FranklinCovey ve své organizaci.

Toto velmi inspirativní setkání potvrdilo, jak hluboký dopad má práce interního lektora na kulturu firmy. Oproti externímu školení umožňuje dlouhodobou, systematickou práci v rozvoji zaměstnanců a vzdělávání velkého počtu lidí. Znalost prostředí firmy internímu lektorovi také dovoluje praktické propojení teorie s každodenními situacemi, problémy a výzvami firmy.

 

Děkujeme všem zúčastněným za sdílení příkladů z praxe a za to, že máte chuť a energii vaší prací měnit životy tolika lidí.  

Zajímá vás, co obnáší práce interního lektora? Chtěli byste provázet vaše lídry, manažery a další zaměstnance světově uznávanými rozvojovými programy? Napište nám.

Další články