Firemní kultura – inspirativní setkání 11.11. v Brně

O své zkušenosti se změnou firemní kultury se podělí výrobní ředitel společnosti SMP CZ a bývalý generální ředitel společnosti HARTMANN-RICO.

I když jsou vaše ekonomické výsledky v současné době skvělé, přemýšlíte nad tím, zda způsob, jakým jich dosahujete, je dlouhodobě udržitelný? 

Výsledky, kterých dosahujete, jsou ovlivněny zvolenou strategií, produkty nebo procesy, ale také postoji a chováním lídrů i každého jednotlivce ve firmě, tedy vaší firemní kulturou. Ať už ji vědomě formujete, nebo ne, nějakou kulturu vaše organizace má. Je ale skutečně taková, jakou chcete? Pomáhá vám naplňovat vaše cíle, nebo je spíše překážkou, kterou musíte na cestě k nim překonávat, případně by se jí mohla stát do budoucna?

Přístup FranklinCovey

Představíme vám způsoby a nástroje, jimiž je možné firemní kulturu budovat a rozvíjet – programy 7 návyků skutečně efektivních lidí, 4 disciplíny realizace a proces vyškolení
a certifikace interních lektorů
.

Inspirujte se příklady z praxe

Pozvali jsme také naše klienty, kteří se podělí o své zkušenosti se změnou firemní kultury: bývalého generálního ředitele společnosti HARTMANN-RICO, a. s., Lubomíra Páleníka a výrobního ředitele společnosti SMP CZ, a. s., Jana Freudla. Přijďte se seznámit s jejich příběhy, zapojte se do diskuze a získejte inspiraci z praxe.

Pro koho je akce určena

Akce je připravena pro ředitele firem, personální ředitele a pro osoby zodpovědné za talent management a za strategický rozvoj.  

Cílem tohoto půldenního setkání je nabídnout vám nové podněty, praktické tipy a dostatek informací o společnosti FranklinCovey.

Setkání proběhne 11. 11. 2016 od 9.00 do 13.00 hodin v hotelu Kaskády (Golf resort Brno – Kuřim). Napište si o pozvánku: obchod@franklincovey.cz
Počet míst je omezen.

Vstupné je 400 Kč a každý účastník obdrží jako dárek knihu.

Další články