Dokonalé strategie nestačí. Jak je realizovat zapojením a zvýšením zodpovědnosti lidí?

Zveme vás na další inspirativní setkání FranklinCovey, které proběhne 30.11. 2017 v Praze.

Naplnit důležitou strategii si žádá tým s velkým nasazením a vybudovat takový tým je pro lídry věčnou výzvou. Máte-li inspirující vizi a jasnou strategii, je vaší další prioritou tuto strategii realizovat.

Jak motivovat tým k maximálním výkonům? Jak zapojit pracovníky do plnění nových cílů, když se utápějí v kolotoči každodenních povinností?

Metoda 4 disciplíny realizace umožňuje opakovaně naplňovat klíčové cíle a dosahovat mimořádných výsledků. Pomáhá manažerům a celé organizaci zásadním způsobem zvýšit schopnost opakovaně plnit klíčové cíle, zvýšit zapojení, morálku a zodpovědnost pracovníků, vychovat nové lídry a vytvořit v organizaci kulturu realizace, která se stane její konkurenční výhodou.

Přijďte se inspirovat příklady z firem, kde díky zvýšení zapojení lidí dosáhli skvělých výsledků. Nabídneme vám ochutnávku našich řešení zaměřených na zvyšování schopnosti realizovat klíčové strategie. Hosty setkání budou manažer hotelu HILTON Prague, Stefan Bauer a generální ředitel odštěpného závodu pryže a plasty společnosti GUMOTEX, a.s., Vojtěch Hrubý. Podělí se s vámi o své zkušenosti se zaváděním změn a realizací strategických cílů v organizaci.

 

Setkání proběhne 30. 11. 2017, 9.00 – 12.00 hod.

Akce je připravena pro ředitele firem, technické, výrobní a obchodní ředitele.  Počet míst je omezen.

V případě zájmu zúčastniti se tohoto setkání nám napište na e-mailovou adresu predstaveni@franklincovey.cz

Další články