2018 Top Sales Training Companies

Společnost Franklin Covey Co. je opět mezi dvaceti nejlepšími společnostmi poskytujícími školení – kromě leadershipu také v oblasti prodeje. Pro FranklinCovey je ocenění Top 20 Sales Training Companies jedenácté v řadě.



Společnost Franklin Covey Co. byla i letos zařazena na seznam Top Sales Training Companies (Nejlepší poskytovatelé školení v oblasti prodeje) vzdělávacího portálu TrainingIndustry.com. 

Portál TrainingIndustry.com vyhlašuje žebříček nejlepších firem v rámci svého poslání soustavného sledování vzdělávacího trhu a vyhledávání nejlepších dodavatelů školení a technologií.

„Vždy je potěšující, když nás portál TrainingIndustry.com zařadí mezi dvacet nejlepších společností,” uvedl Bob Whitman, CEO, FranklinCovey. „Naše řešení zaměřená na prodejní výkonnost mění vedení prodejců, jejich způsob myšlení, styl prodeje a způsob, jakým spolu s klienty dosahují úspěchu a obchodního růstu. Díky začlenění našich prodejních programů do licence All Access Pass® mohou nyní klienti čerpat z celé sbírky špičkových programů společnosti FranklinCovey pro rozvoj leadershipu a individuální efektivity svých obchodníků.“

V roce 2017 zařadila společnost FranklinCovey své programy v oblasti prodeje do licence All Access Pass. Uživatelé získali flexibilnější a cenově výhodnější způsob, jak využívat programy FranklinCovey zaměřené na prodejní výkonnost, a také přístup ke všem ostatním řešením společnosti zaměřeným na leadership, zvyšování efektivity a produktivity. Metodologie společnosti FranklinCovey Helping Clients Succeed staví na třech modulech prodejní výkonnosti: Naplňte svůj obchodní plán/pipeline, Ohodnoťte své obchodní příležitosti a Uzavřete obchod. Jednotlivé moduly jsou postaveny tak, aby usnadňovaly transformaci v každé fázi prodejního cyklu.

Toto uznávané ocenění vyznamenává nejúspěšnější poskytovatele školení v oblasti prodeje, jakým je například společnost FranklinCovey, kteří splňují následující kritéria:

  • uznávané postavení v oboru školení prodeje a dopad na obor jako takový
  • inovace na trhu s poskytováním prodejních školení
  • velikost společnosti a potenciál k růstu
  • rozsah nabízených služeb
  • významní klienti
  • geografický dosah

 

Kompletní seznam Top Sales Training Companies pro rok 2018 najdete zde.

O společnosti Training Industry, Inc.

Training Industry sleduje aktuální novinky, články, případové studie a osvědčené postupy v oblasti firemních školení a vzdělávání. Každoročně zveřejňuje žebříček nejúspěšnějších dvaceti společností a monitorovací zprávy, které se zaměřují na různé oblasti související se vzděláváním ve firmách.

Přečtěte si také:

Top 20 nejlepších poskytovatelů školení leadershipu pro rok 2018

Další články